Geen producten (0)

KLANTENSERVICE

PRIVACY
Al je gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en zullen niet aan derden verstrekt worden. Je gegevens zullen alleen gebruikt worden voor betalingstransacties en de verzending van de bestelling. Wij handelen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en gaan zorgvuldig om met de door jou ingevoerde gegevens. Jouw gegevens worden door ons gebruikt om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en om je te informeren over onze activiteiten - mocht je dat willen. Mocht je dat niet op prijs op stellen dan kun je ons mailen via info@grabatote.com om je af te melden. 

BESTELLEN
Onze tassen worden gratis verzonden.

BETALEN
Alle producten zijn incl. 21% BTW.

Ideal:
 Internetbankieren via jouw eigen bank, gemakkelijk veilig en snel! 
Paypal:  Betalen met de online betaalservice van Paypal, alleen mogelijk als je al een Paypal account hebt.
SOFORT banking: De IDeal internetbankier mogelijkheid van Duitsland, Belgie en Zwitserland.
Overboeking: Je maakt het totaalbedrag vooraf over op onze rekening.

Betalingen vanuit België mogelijk met IBAN/BIC nummer. Paypal is een snellere optie, de bestelling kan dan direct verstuurd worden. Foreign countries can pay with Paypal.

LEVERTIJD
Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling binnen 2 werkdagen geleverd.

RETOURNEREN:
Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen en/of retourneren. Ruilen voor een andere tas, een gift voucher of geld terug ontvangen. Geld terug is alleen indien de tas ongedragen is.
De verzendkosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening. Dit kan via een TNT postkantoor (2,00 euro voor briefpost en 6,75 euro voor pakketpost). Binnen 14 werkdagen wordt de retour gestuurde bestelling verwerkt en ontvang je je geld retour.

NIEUWSBRIEF
Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatisch emails wanneer er nieuwe tote bags op de website staan en je blijft op de hoogte van sales en acties.

DISCLAIMER

Grab A Tote heeft als streven om de meest zorgvuldige en actuele informatie weer te geven. We kunnen alleen niet garanderen dat de informatie altijd correct of volledig is. Dit proberen we natuurlijk ten alle tijden te voorkomen door de kwaliteit constant te bewaken. Mocht het zo zijn dat er onjuistheden in de gegevens staan of deze niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Grab A Tote geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen hiervan. We stellen het op prijs als je bij onjuistheden deze zou willen melden via info@grabatote.com. Grab A Tote behoudt het recht om de inhoud op de site te wijzigen, verbeteren of te verwijderen. Tevens geldt dat Grab A Tote geen aansprakelijkheid heeft bij storingen, fouten of onderbrekingen van het verstrekken van informatie. Grab A Tote kan geen garanties bieden dat gestuurde e-mails of automatische berichten tijdig worden ontvangen en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen hiervan. 

COPYRIGHT
Het auteursrecht ligt bij Grab A Tote, tenzij anders vermeld.

FOLLOW Grab A Tote:
Volg Grab A Tote via Twitter, Instagram en Facebook als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste kortingscodes of win-acties.